Nyheter

Derfor bør din bedrift ha elektronisk kjørebok

Derfor bør din bedrift ha elektronisk kjørebok

Effektiv administrasjon av firmabiler handler ikke bare om å holde orden på kjøreturene – det handler om å spare tid, penger og følge lovkravene til punkt og prikke. Med en elektronisk kjørebok får bedriften din automatisk logging av alle turer, fjerner behovet for manuell føring og sikrer at dokumentasjonen alltid er korrekt og oppdatert. Dette er spesielt viktig når det kommer til skatterapportering, hvor kravene til nøyaktighet er strenge.

Bedre kontroll

En digital kjørebok gir deg full kontroll over både privat og firmakjøring, slik at skattefradrag og regeloverholdelse blir enklere enn noen gang. Kjøreboken gir deg sanntidsoversikt over alle turer, slik at ledelsen enkelt kan se hvordan kjøretøyene brukes og finne potensielle kostnadsbesparelser gjennom bedre ressursstyring. Denne sanntidsdataen lar deg optimalisere driften og sørge for at alle biler i flåten brukes mest mulig effektivt.

Spar tid og reduser kostnader

Å bruke en elektronisk kjørebok betyr at du kan legge bort tidkrevende manuell føring og slippe det administrative arbeidet som ofte følger med. Med automatisert logging av kjøreturene får du rask og enkel oversikt over bilbruk, og du kan enkelt planlegge vedlikehold eller tilpasse ruter for å sikre at bedriften din både sparer tid og penger.

Velg Tracksys for en enklere flåtestyring

Med Tracksys’ elektroniske kjørebok får du en brukervennlig løsning som gir deg full kontroll over alle kjøreturene dine. Vår kjørebok er tilgjengelig via mobilen, noe som gjør det enkelt å holde oversikt, uansett hvor du er. Tracksys hjelper deg med å overholde skattereglene, spare tid, og redusere unødvendige kostnader, slik at du kan fokusere på å drive bedriften din fremover. Tracksys er din partner for smartere, mer effektiv flåtestyring.

Har du spørsmål om hvordan systemet vårt fungerer. Snakk med en ekspert.
Book demo

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.