Nyheter

Effektiv flåtestyring som sparer deg tid og penger i logistikk og langtransport

Effektiv flåtestyring som sparer deg tid og penger i logistikk og langtransport

For bedrifter innen logistikk og langtransport er det avgjørende å ha en solid flåtestyring. Hos Tracksys tilbyr vi løsninger som gir deg sanntidsoversikt over hele flåten, slik at du kan optimalisere rutene, redusere drivstofforbruk og holde vedlikeholdet på kjøretøyene i sjakk. Dette betyr færre forsinkelser, lavere kostnader og en mer effektiv drift.

Sanntidsdata som gir deg kontroll

Få full oversikt over alle kjøreturene dine i sanntid. Tracksys lar deg følge med på hvor kjøretøyene er til enhver tid, så du kan planlegge rutene smartere og unngå kostbare forsinkelser. Ved å ha kontroll på sjåførens kjøreatferd og kjøretøyets status, kan du redusere drivstoffbruket og sørge for mer punktlige leveranser, som igjen øker kundetilfredsheten.

Optimalisert drivstoffstyring og vedlikehold

Tracksys hjelper deg med å redusere unødvendige utgifter ved å analysere kjøreatferd og ruter for å optimalisere drivstofforbruket. Du får også varsler når kjøretøyene trenger vedlikehold, noe som gjør det enklere å planlegge service før det oppstår uforutsette reparasjoner. Dette sikrer at bilparken din er i topp stand og unngår kostbare driftsstanser.

Overholdelse av regelverk for kjøre- og hviletid

Innenfor logistikk og langtransport er det strenge krav til kjøre- og hviletid. Tracksys’ automatiserte nedlasting av fartsskriverdata sikrer at du overholder disse kravene uten ekstra administrasjon. Systemet gir deg også umiddelbare varsler ved avvik, slik at du kan ta tak i eventuelle problemer med én gang.

En smartere måte å administrere flåten din på

Med Tracksys får du en brukervennlig alt-i-ett-plattform som er skreddersydd for bedrifter innen logistikk og langtransport. Du får sanntidsoversikt, automatiserte rapporter og full kontroll over kostnadene.

Det gjør driften din mer effektiv og gir deg fleksibiliteten til å justere etter behov. Tracksys hjelper deg å drive smartere, med lavere kostnader og bedre resultater.

Har du spørsmål om hvordan systemet vårt fungerer. Snakk med en ekspert.
Book demo

Book demo

Ønsker du å se hvilke muligheter som finnes i vår løsning? Vi tar gjerne en gjennomgang med deg.

Snakk med en ekspert
Frank Strand
+ 47 909 69 090frank@tracksys.no
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.